Restaurant in Duiven bezoeken

Een restaurant in Duiven bezoeken waar je kan genieten van verschillende wereldgerechten, een fijne sfeer en ambiance en vriendelijk personeel. Bij restaurant Nieuwe Tijd zit je dan goed. Het restaurant bevindt zich in een sfeervol pand en is gespecialiseerd in internationale gerechten.

Duiven ligt in Gelderland en is daarmee een ideale uitvalsbasis voor een dagje uit in Arnhem of Nijmegen. Restaurants als Nieuwe Tijd zijn hierdoor perfect bereikbaar.

Als je graag geniet van een lekker etentje in Duiven, dan is restaurant Nieuwe Tijd zeker een aanrader. De sfeer en ambiance zijn perfect en het personeel is ontzettend vriendelijk. Je kunt hier genieten van verschillende wereldgerechten en er is altijd iets naar je smaak.

Wat voor gerechten kan je er zoal krijgen?

Bij Restaurant Nieuwe Tijd kan je heerlijk genieten van eten uit verschillende werelddelen. Wanneer je dus een gezellig avondje uiteten wilt met de familie, vrienden of ander gezelschap, dan is de restaurant Nieuwe Tijd een goede keuze.

Met een groot assortiment aan verschillende dranken, wijnen en bieren, hebben ze ook een groot assortiment aan gerechten afkomstig van over de hele wereld.

Je kan bijvoorbeeld gaan voor sushi of voor andere seafood gerechten van de seafood bar, zoals oesters, sashimi en poké bowls.

Naast verschillende voorgerechten als carpaccio, zijn er ook heel veel verschillende warme gerechten.

Wil je iets van de A la carte bestellen, of ga je toch eerder voor warme gerechten uit steelpannetjes. Je eigen gerecht samenstellen en wokken of een vis of vlees gerecht van de teppanyaki en grill? Genoeg keus!