Dozen

Als je iets snel wilt verzenden dan pak je dat even snel in. Maar de manier hoe het product in dozen wordt ingepakt is eigenlijk net zo belangrijk, dan wel niet belangrijker. Het is natuurlijk niet de bedoeling dat het product beschadigd aankomt op de plek van bestemming. Daarom is het verstandig om te kiezen voor het juiste verpakkingsmateriaal en vulling.

Het juiste formaat van de dozen speelt een belangrijke rol tijdens het verzenden van een product. Wanneer je het juiste formaat kiest voor het verzenden van een product kan je voorkomen dat het product gaat schuiven tijdens het vervoeren en kan je dus eventuele beschadigingen voorkomen.

Het verschuiven in een doos kan makkelijk voorkomen worden door het gebruik van vullingen. Als je een doos hiermee opvult is de kans klein dat het product gaat verschuiven en wordt kans op beschadigingen verkleind.

Door het grote assortiment van Verpakkingenzo is er keuze genoeg. Zo hebben zij kartonnen dozen in verschillende kleuren, afmetingen en sluitingen. Ook hebben ze enveloppen en opvulmateriaal. Ook zijn er verpakkingen beschikbaar voor verschillende gelegenheden. Zo kan je verpakkingen aanschaffen bijvoorbeeld bij het verzenden vanuit je webshop of kan je verpakkingen kiezen voor een kerstpakket voor je personeel.