Koppel jouw facturen aan bol.com

Als je hebt over het opstellen van facturen dan zegt menig mens dat ze deze taak niet leuk vind. Er zijn veel bedrijven die een tool hiervoor gebruiken of een externe partij inhuren om dit voor hen te doen. Wist je dat tegenwoordig facturen maken automatisch gedaan kan worden? Geen reden meer om één of meerdere medewerkers op deze taak te zetten. Echter, als je aangesloten bent bij bol.com, moet je hiervoor ook een factuur opstellen en versturen. Gelukkig kan je bol.com factuur btw aangifte koppelen aan online toepassingen. Dat is wel zo handig!

Jij en Bol.com

Je hebt een verkopersaccount nodig om facturen te kunnen koppelen aan bol.com. Heb je dit gedaan dan kan dit gekoppeld worden aan het account waarmee de facturen opgesteld worden. Dingen zoals verzendingen, orders, klantgegevens, producten, prijzen, btw en verzendkosten worden automatisch overgezet. Dat is voor jou minder werk.

Het is fijn dat alles worden automatisch wordt overgezet, maar wist je dat er ook meer mogelijkheden zijn? Zo kan je ervoor kiezen dat facturen na het opstellen automatisch verzonden worden. Nu is dit handig, maar wil je toch nog even de factuur te checken voordat het naar de klant opgestuurd wordt? Dit kan ook. Kies er dan voor om dit handmatig te houden zodat je de factuur nog kan inzien voordat het verstuurd wordt. Dat alles automatisch verstuurd en gedaan kan worden is handig, maar het is nog altijd fijn om toch even de laatste check te doen.